Za prijavljivanje na seminar koji će voditi Branko Popovic,diplomirani bubnjar sa Berklee College of Music, USA, dobitnik prestižne nagrade ‘AVEDIS ZILDJIAN’ za 2010. i osnivač Bubnjarskog instituta, ostalo je još dva dana.
Prijave za dvodnevni seminar i rad sa jednim od najboljih bubnjara u našoj zemlji možete do 15. septembra popuniti putem linka
 
Cena seminara koji će u okviru trinaestog Drum Dum Festa, biti održan 20. i 21. septembra, u Leskovačkom kulturnom centru, je 4000 dinara.

Veliko interesovanje za takmičenje mladih bubnjara i nagradu „Bojan Zlatanović Tokan“

Na konkurs za najtalentovanijeg mladog bubnjara I nagradu “Bojan Zlatanović Tokan”, DDF KIDS I DDF TEENS, prijavilo se više od dvadeset takmičara iz Čačka, Niša, Beograda, Vladičinog Hana, Skoplja, Novog Sada, Velikog Gradišta, Vlasotinca, Surdulice I Leskovca.
Polufinalno takmičenje održaće se 21. septembra od 13.30h do 16h u Leskovačkom kulturnom centru, a finale će biti održano istog dana, od 20h do 21h u Narodnom pozorištu Leskovac.
Takmičari će biti pod budnim okom žirija u sastavu: Boris Leiner, hrvatski rok bubnjar, Branko Popović, diplomirani bubnjar sa Berklee College of Music, USA I osnivač Bubnjarskog instituta, Nikola Kokan Gavrilović, priznati leskovački bubnjar I Vesna Zlatanović, profesor Muzičke škole “Stanislav Binički” u Leskovcu.
Za najbolje učesnike obezbeđene su vredne nagrade.
 
Sve poštovaoce ritma I bubnjeva, I sve koji su poznavali Tokana ili poštovali njegov rad, pozivamo da pogledaju kratki dokumentarac o njemu, “Nije isto od kad nisi tu”, koji je prikazan na prošlom festivalu, kada je prvi put dodeljena nagrada sa njegovim imenom. Film će, premijerno za širu publiku, biti emitovan na youtube kanalu Drum Dum Festa, 19. septembra u podne.