Dragi ljubitelji muzike i bubnjeva, Sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da učestvujete na Bubnjarskom Seminaru koji će se održati u Leskovačkom kulturnom centru 20 i 21. septembra 2024. godine. Ovaj seminar pruža jedinstvenu priliku da usavršite svoje veštine i naučite od vrhunskog stručnjaka u oblasti bubnjeva, Branka Popovića, diplomiranog bubnjara sa Berklee College of Music, USA. Prvog dana, seminar će trajati od 12:00 do 14:00 od 15:00 do 16:30 I od 17:00 do 18:00

Drugog dana od 10:00 do 12:00 Na ovom seminaru naučićete napredne tehnike I veštine direktno od Branka Popovića. Radiće se na razumevanju I primeni različitih ritmova i groove-ova, a personalizovanim savetima I povratnim informacijama unapredićete svoj stil I tehnike. Interaktivne vežbe će vam omogućiti da naučeno primenite u praksi. Molimo vas da se prijavite do 15. septembra, putem linka https://forms.gle/zDSp39c5US2d5XDbA . Broj mesta je ograničen (25), stoga vam savetujemo da se prijavite što pre kako biste osigurali svoje mesto. Cena ovog dvodnevnog seminara je 4,000 rsd.

Ne propustite jedinstvenu priliku da se razvijate kao bubnjar i učite od jednog od najcenjenijih stručnjaka u bubnjarskom svetu na Balkanu i šire! Za bilo kakva dodatna pitanja ili informacije, slobodno nas kontaktirajte na mail [email protected] Radujemo se vašem prisustvu!